Vianoce – ten pravý čas na zmenu

Asi každý pozná novelu „Christmas Carol - Vianočná koleda“ od Charlesa Dickensa. Príbeh, čo sa odohráva pár dní pred Vianocami a rozpráva o starom skupáňovi Ebenezerovi, ktorého počas 3 nocí navštívia 3 duchovia

Ako sa Ebenezer zmenil

Asi každý pozná novelu „Christmas Carol – Vianočná koleda“ od Charlesa Dickensa. Príbeh, čo sa odohráva pár dní pred Vianocami a rozpráva o starom skupáňovi Ebenezerovi, ktorého počas 3 nocí navštívia 3 duchovia – duch minulých Vianoc, duch súčasných Vianoc a duch budúcich Vianoc. A starý Ebenezer, ktorý predtým vôbec neslávil Vianoce a celkovo nemal rád ľudí, sa zrazu zmení a začne ich oslavovať. Povráva sa, že nikto iný ich nevedel prežiť v takej radosti, ako práve on.

Posolstvom príbehu z roku 1843 je moderná predstava Vianoc – šťastné, veselé, v kruhu ľudí, ktorých máme radi.

vianoce

(Christmas carol dickens)                                                            zdroj:  Foto © Disney

Každý má príležitosť na zmenu

Odkaz príbehu môžeme vnímať aj ako možnosť zmeny človeka, jeho správania, jeho zvykov, zlozvykov a celkovo vzťahu k ľuďom. Práve čas Vianoc v nás ešte viac prebúdza túto snahu. Byť lepšími, byť priateľskejšími a vnímavejšími pre ľudí, ktorí sú v našom bližšom, ale aj širšom kruhu. Je to obdobie, v ktorom prežívame tie najkrajšie chvíle radosti, šťastia, ale aj pokory a lásky.

Vnímate to podobne? Aj vy môžete urobiť malý skutok, ktorý vyčarí úsmev na tvári, zahreje pri srdci alebo odovzdá poďakovanie za spoluprácu. Urobte tú malú zmenu v podobe rozposlania alebo znovu obnovenia tradície posielania vianočných pozdravov.

Vianočné pozdravy pre oko aj dušu

Malý darček v podobe kartičky, ktorá poteší oko aj dušu toho, kto ju dostane do schránky a neskôr otvorí a bude čítať správu, čo pošlete. Oživte tento už viac ako 100 rokov starý zvyk a zachovávajte ďalej jeho tradíciu.

Našimi vianočnými pozdravmi potešíte svoju rodinu, priateľov alebo obchodných partnerov, ktorým môžete týmto spôsobom prezentovať aj váš produkt alebo službu.

Vanočný pozdrav stromček

Sme tu pre vás viac ako 25 rokov

Vianočné a novoročné pozdravy vyrábame pre vás už viac ako 25 rokov. Každoročne si naše pozdravy objedná niekoľko stoviek firiem, čo znamená, že klientom odošleme niekoľko 100.000 novoročných blahoželaní v rámci celého sveta.

Našimi klientmi sú veľké nadnárodné koncerny, prezidentské kancelárie, politické strany celého spektra, ale aj malé firmy, či živnostníci.

Staňte sa naším klientom. S návrhom dizajnu alebo textu vám s maximálnou precíznosťou radi pomôžeme. Napíšte nám: pamas@pamas.sk alebo zatelefonujte:  +421 32 64 02 660.

A čím viac radosti aj vďaka vianočným pozdravom rozdáte, tým viac radosti a zadosťučinenia pocítite vo svojom vnútri.

Rozhodnite sa ešte dnes, lebo Vianoce sú už predo dvermi. Urobte ten dobrý skutok práve teraz.

Hovoria o nás

Nezávislé recenzie

Hodnotenie 5/5
Komunikácia je veľmi dobra a ochotná. Aj Vám poradia, ak si nie ste istý. Rýchle dodanie.
16. 04. 2024
Hodnotenie 5/5
Dobrý deň, konfigurácia oznámenia na stránke Pamas bola jednoduchá a sú krásne. Sme veľmi spokojní. Vrelo odporúčam. Ďakujem. ***
20. 04. 2024
Platobné možnosti
Možnosti dopravy