Pošlite radosť, vyvolajte emóciu a zachovajte tradíciu

Predvianočný čas a celý ten vianočný kolotoč sa pohybuje v spleti veľkému množstva zvykov, tradícií a symbolov. Ktoré 3 veci vám cinknú v mysli, keď sa povie slovo „VIANOCE“? Máte to?

Objavili sa tam vianočné pohľadnice? My chceme zaostriť práve na tento malý symbol Vianoc. Na vianočné pozdravy a pohľadnice. Ako symbol, v ktorom sa spojí dlhoročná tradícia (veď pohľadnice sa posielajú už viac ako 100 rokov) so srdečným prianím odosielateľa (koľko krásnych vecí prajeme tomu, čo si pohľadnicu prečíta) a emócie radosti, šťastia alebo pokoja adresáta (aj vaša starká si odkladala vianočné pozdravy za sklo do kredenca a zostávali tam až do Veľkej noci?).

Papierové pohľadnice mali, majú a budú mať oveľa väčšie čaro, sú osobnejšie a viac láskyplné. O tom sme presvedčení aj my, v Pamas-e.

Vianočné pozdravy pre vás

Každý rok pripravujeme novú kolekciu, kde aplikujeme aktuálne trendy a módne smery. Naši dizajnéri spolupracujú pri vývoji produktov s výrobným oddelením, aby sme dosiahli ideálnu symbiózu farebných kompozícií, použitých materiálov a vhodných technológii pre ten najkrajší vianočný pozdrav. 

Otváracie alebo v podobe kartičky, klasické alebo moderné motívy, či so špeciálnym detailom, ktorý podčiarkne ich čaro a krásu. Určite vás zaujme originálna zlatá tlač, ktorú používame na vianočné pozdravy.

Na vianočnú pohľadnicu vám natlačíme váš vlastný vianočný vinš. Pre tých, ktorí sa radšej nechajú prehovoriť na osvedčené texty, máme niekoľko námetov. Alebo si objednáte „holú“ kartičku a prianie vlastnoručne napíšete.

V prospech našich pozdravov hovoria aj referencie, ktoré dostávame od našich klientov. Nechajte sa inšpirovať.

Premyslite si, aká bude vaša tohtoročná vianočná pohľadnica a ostatné už nechajte na nás.

Vy ho už len vlastnoručne podpíšete a odošlete.

Vianočný pozdrav

 

 

Vzorka zadarmo

Chcete sa vopred presvedčiť o tom, ako bude vaša vianočná pohľadnica vyzerať? Jednoducho si objednajte zadarmo vzorku vášho budúceho vianočného pozdravu a overíte si to sami – prevedenie, farby, kvalitu tlače.

Objednajte už dnes a pošlite radosť

Široká ponuka vianočných pozdravov pre vašich blízkych, vzdialenú rodinu alebo obchodných partnerov,  je pre vás už pripravená.

Stačí, keď ju roztvoríte, prezriete, a ak potrebujete s čímkoľvek poradiť, napíšte nám: pamas@pamas.sk alebo zatelefonujte:  +421 32 64 02 660.

Do pozornosti vám dávame aj ďalšie produkty, ktoré súvisia s najkrajšími dňami v našich životoch – najkrajšie svadobné oznámenia, menovky, knihy hostí, pečiatky, oznamy o narodení dieťaťa alebo pozvánky na oslavu. Prezrite si našu ponuku.

Čím viac radosti aj vďaka vianočným pozdravom rozdáte, tým viac radosti a zadosťučinenia pocítite vo svojom vnútri.

Rozhodnite sa ešte dnes a objednajte si vianočné pozdravy, ktorými pošlete radosť,  vyvoláte emóciu a zachováte tradíciu.

Hovoria o nás

Nezávislé recenzie

Hodnotenie 5/5
Dobrý deň, konfigurácia oznámenia na stránke Pamas bola jednoduchá a sú krásne. Sme veľmi spokojní. Vrelo odporúčam. Ďakujem. ***
20. 04. 2024
Hodnotenie 5/5
Som veľmi spokojná . Pozvánky na moje okrúhliny sú krásne . Jednoduché objednanie, rýchle dodanie , veľmi dobrá kvalita. Môžem každému vrele doporučiť.
25. 04. 2024
Platobné možnosti
Možnosti dopravy