Ako si vybrať svadobnú stuhu?

Ponuka je skutočne široká, takže výber je ťažký. Svadobné oznámenie Vás musí osloviť, musí u Vás vyvolať emócie. Každý má iný vkus, podľa toho treba hľadať.

Svadobné oznámenia, najmä romantické sú často dozdobené stuhami. Z našej skúsenosti môžeme povedať, že stuha dodá svadobnému oznámeniu exkluzivitu a výnimočnosť. V našej kolekcii je viacero druhov stúh. Najčastejšie používame atlasové obojstranné stuhy, európskych výrobcov. Farbu stuhy vyberáme podľa typu svadobného oznámenia, či je moderné alebo romantické. Môžete si aj vy vybrať stuhu, ktorá sa Vám páči, prípadne sa Vám hodí k výzdobe Vašej sály. Šírka stuhy je tiež dôležitá. Jemnejšie farby môžu byť aj širšie, ak sa jedná o výraznú farbu, šírku treba vyberať opatrne. Na našom sklade máme stálu ponuku stúh, rôznych farieb a šírok. Ak Vám vyhotovenie neponáhľa, vieme objednať farbu stuhy podľa Vašej požiadavky. Zvyčajne to trvá 10 dní. Ďalšou možnosťou je, že si stužku sami zakúpite, pošlete nám ju a my ju zapracujeme do Vášho svadobného oznámenia.

Hovoria o nás

Nezávislé recenzie

Hodnotenie 5/5
Dobrý deň, konfigurácia oznámenia na stránke Pamas bola jednoduchá a sú krásne. Sme veľmi spokojní. Vrelo odporúčam. Ďakujem. ***
20. 04. 2024
Hodnotenie 5/5
Som veľmi spokojná . Pozvánky na moje okrúhliny sú krásne . Jednoduché objednanie, rýchle dodanie , veľmi dobrá kvalita. Môžem každému vrele doporučiť.
25. 04. 2024
Platobné možnosti
Možnosti dopravy