7 dobrých rád, ako si uľahčiť svadbu s malým dieťaťom.

Prečítajte si zopár rád ako si užiť svadbu aj s malým dieťaťom a na ktoré veci je v takomto prípade dobré myslieť pri svadobných prípravách. V komentároch nám môžete pridať aj Vaše skúsenosti.

Začali ste o svadbe uvažovať keď už dieťatko bolo na svete, alebo možno práve ono sa stalo hnacím motorom k tomu, aby ste boli rodina konečne aj na papieri?

Prípadne majú deti len Vaši príbuzní a vy chcete, aby sa na Vašej svadbe cítili konfortne?

My Vám ponúkame zopár rád, na ktoré je v takomto prípade dobré myslieť pri svadobných prípravách.

  1. Miesto

Netreba podceňovať výber samotného miesta svadobnej hostiny. Ak svadbu zrovna nechystáte v zimnom období, tak bude správnou voľbou svadba v exteriéri. Deti milujú pohyb a preto môžu byť stiesnené priestory problém. U bábätiek sa asi nevyhnete aspoň malej prechádzke s kočíkom a pri záhradnej svadbe budete stále v centre diania.

  1. Čas

Ak je v rodine maličké dieťatko, možno je dobré myslieť aj na jeho potreby ohľadne spánku a čas sobáša tomu prispôsobiť. Toto sa týka hlavne Vášho dieťatka, ktoré si určite vyžaduje ešte veľa Vašej lásky a prítomnosti.

  1. Menu

V prípade, že ste sa rozhodli pre špeciality v menu, je dobré urobiť detskú „rezníkovú“ variantu. Deti určite potešíte kútikom so sladkými maškrtami. Dnešné cukrárky dokážu vyčariť kúsky lahodiace detskému oku a pritom nemusia byť ťažké na nezdravé. Ak sú deti celkom maličké, nevyhnete sa domácej príprave príkrmu vopred.

sladkosti pre deti na svadbe

sladkosti pre deti na svadbe

  1. Opatrovateľka

Pri bábätku, či veľmi živom batolati určite oceníte opatrovateľku, ktorá nie je spomedzi hostí. Bude sa mu môcť naplno venovať a vy budete bez výčitiek, že ukracujete svoju mamu, či sestru o čas strávený zábavou.

 

 

  1. Detský kútik

Ak bude na Vašej svadbe detí viac a priestory to dovoľujú, doporučujeme vytvoriť detský kreatívny kútik v inej miestnosti. Deti bývajú neraz pri hrách hlučné a takto budú mať svoju zónu zábavy. Postačí, ak na nich bude dohliadať jedna či dve dospelé osoby. Agentúry takúto možnosť ponúkajú, no bez problémov Vám vypomôže aj šikovná známa, ktorá má rada deti.

detský kreatívny kútik

detský kreatívny kútik 1

  1. Izba na oddych.

Deti majú vždy energie na rozdávanie, no keď príde ich čas, tak vypnú baterky a je dobré byť na to pripravený v podobe izby na spánok. Po náročnom dni im je poväčšinou jedno, kde hlavu sklonia. Pomôže izba s viacerými postielkami, alebo kútik so zapožičanými lehátkami. Možností je viacero. Deti to obyčajne neriešia, únava je silnejšia. Za toto miesto Vám budú bozkávať ruky ich rodičia, ktorým odpadne starosť s odvozom a budú sa môcť ďalej venovať zábave, ktorá je večer v plnom prúde.

Celkom maličké deti si však podľa všetkého budú vyžadovať samostatnú miestnosť, určenú na kŕmenie, prebaľovanie, prezliekanie.

  1. Trpezlivý fotograf.

Osoba veľmi dôležitá na Vašej svadbe. Ak máte na zozname detí viac, tak jeho trpezlivosť je viac ako potrebná. Veríme, že takého najdete a budete mať tie najúžasnejšie svadobné fotky.

deti na svadbe

 

Na záver Vám prajeme svadobné prípravy zvládnuté bez väčšieho stresu. A hlavne pamätajte, veľmi dôležité je nastavenie. Určite viete, že to bude o čosi náročnejšie, no nepochybujte o sebe!   Obaja ste milujúci rodičia a svoj veľký deň si určite chcete užiť aj s vašim drobcom, či s deťmi svojich príbuzných. Svadba s nimi bezpochyby prinesie krásne momenty, na ktoré budete ešte dlho spomínať.

 

Hovoria o nás

Nezávislé recenzie

Hodnotenie 5/5
Komunikácia je veľmi dobra a ochotná. Aj Vám poradia, ak si nie ste istý. Rýchle dodanie.
16. 04. 2024
Hodnotenie 5/5
Dobrý deň, konfigurácia oznámenia na stránke Pamas bola jednoduchá a sú krásne. Sme veľmi spokojní. Vrelo odporúčam. Ďakujem. ***
20. 04. 2024
Platobné možnosti
Možnosti dopravy