Aktuálne novinky v našej ponuke

Milí nastávajúci novomanželia, nadišiel čas predstaviť Vám našu najnovšiu kolekciu svadobných oznámení a doplnkového sortimentu. V nasledujúcich riadkoch Vám chceme predstaviť produkty, ktorým sme sa v poslednej dobe venovali a určite by sa mali dostať do povedomia každému, kto sa rozhodol uzavrieť sobáš.

Naša tvorba je roky známa originálnymi motívmi a vysokou kvalitou a tento rok tomu nie je inak. Módny dizajn roky vládne aj vo svadobnom priemysle a tak tvorba svadobných tlačovín sa mení na umenie.  Precízne pre Vás pripravujeme každý jeden vzor, aby sme uspokojili aj najnáročnejšieho zákazníka. V ponuke preto nájdete rôznorodosť prevedení, farebných kombinácií a široké spektrum exkluzívnych materiálov, ktoré sú použité pri výrobe. Najnovším trendom v oblasti svadobných oznámení je čistota a jemná elegancia. Dominantným sa stáva samotné písmo v kombinácii s technológiou tlače. Tú vždy podtrhne vysoká kvalita papierov, ktoré naša firma nakupuje od najznámejších svetových výrobcov. Text samotného oznámenia vždy prispôsobujeme požiadavkám novomanželov.

svadobne oznamenie svadobne oznamenie

Horúcou novinkou pri vytváraní objednávky je aj textový konfigurátor. Pomocou neho si viete vytvoriť  oznámenie sami a tak dávate priestor originalite. Ak ste menej zdatní , prípravu textu za Vás vyriešia naši grafici a pred samotnou tlačou zašlú na korektúru.  Jednoduchou formou spoločne doladíme každý detail a výroba môže začať.

Naša firma stále sleduje nové trendy a na to sú potrebné aj inovácie vo výrobe. Preto sme aj tento rok investovali do nových technológií tlače, vďaka ktorým sa dostávame na špičku európskych výrobcov. Pri výrobe mnohých vzorov používame eko papier. Snažíme sa rozumne využívať odpad a tak aspoň malou troškou prispieť k ochrane životného prostredia. Všetci vieme, že súčasná situácia vo svete, ale aj na Slovensku, si to vyžaduje. Preto aj my malou troškou prispievame.

svadobne oznamenie

Veríme, že sme Vám poskytli  aspoň zopár informácií z našej vízie, v ktorej už roky s nadšením pokračujeme. Nechajte sa unášať našou ponukou, ktorú sme pre Vás s radosťou pripravili. Veríme, že si v nej nájdete svojho top favorita a práve naša firma Vás bude sprevádzať prostredníctvom svadobných tlačovín najkrajším dňom Vášho života.

Ak máte akékoľvek otázky, tak neváhajte sa na nás obrátiť.

 

 

Hovoria o nás

Nezávislé recenzie

Hodnotenie 5/5
Komunikácia je veľmi dobra a ochotná. Aj Vám poradia, ak si nie ste istý. Rýchle dodanie.
16. 04. 2024
Hodnotenie 5/5
Dobrý deň, konfigurácia oznámenia na stránke Pamas bola jednoduchá a sú krásne. Sme veľmi spokojní. Vrelo odporúčam. Ďakujem. ***
20. 04. 2024
Platobné možnosti
Možnosti dopravy