Firemné novoročné priania si objednajte v septembri

Čo je pre vás synonymom septembra? Začiatok školského roku, začiatok jesene, čas zbierania úrody alebo symbolom ukončenia a vyhodnotenia 3.-tieho kvartálu, výročie vašej svadby, narodenia dieťaťa? Tých možností je nespočetne veľa. Každému z nás sa september spája s iným obrazom, či situáciou.

Pre tých, ktorí majú vo zvyku objednať a neskôr zaslať svojim klientom alebo obchodným partnerom vianočné pozdravy, je september ten správny čas pre túto aktivitu. Nielenže si v pohode vyberiete novoročenku, čo sa týka dizajnu a pokojne sa rozhodnete, akú správu ponesie a odovzdá vašim adresátom, ale hlavne v predvianočnom zhone už budete mať túto aktivitu odškrtnutú ako vybavenú.

25 rokov na trhu s novoročenkami

My, v PAMAS-e, to vrelo odporúčame a hovoria za nás aj naše viac ako 25-ročné skúsenosti. Každoročne si naše pozdravy objedná niekoľko tisíc firiem, čo znamená, že klientom odošleme niekoľko 100.000 novoročných blahoželaní v rámci celého sveta.

Našimi klientmi sú veľké nadnárodné koncerny, prezidentské kancelárie, politické strany celého spektra, ale aj malé firmy, či živnostníci.

Vyberte si sami

Otváracie alebo v podobe visačky, klasické alebo moderné motívy, či so špeciálnym detailom, ktorý podtrhne ich čaro a krásu. Každý rok pripravujeme novú kolekciu, kde aplikujeme aktuálne trendy a módne smery. Naši dizajnéri spolupracujú pri vývoji produktov s výrobným oddelením, aby sme dosiahli ideálnu symbiózu farebných kompozícií, použitých materiálov a vhodných technológii pre ten najkrajší vianočný pozdrav. 

Vďaka používaným technológiám sú naše vianočné pozdravy odrazom naozaj dokonalej a precíznej práce. Dôkazom je aj to, že jeden kus pozdravu sa dostane do stroja 5 až 6krát, kým je dokončená jeho výroba podľa našich predstáv a vašich požiadaviek.

Vyberte si text z našich osvedčených námetov alebo si navrhnite vlastný text (môže ísť aj o šikovne zvolenú reklamu na váš produkt alebo službu), ktorý natlačíme priamo na vašu novoročenku. Alebo si objednáte „holú“ kartičku a doplníte vlastnoručne napísaný text.

Premyslite si zámer, odkaz alebo správu, ktorú chcete práve tento rok odovzdať klientom alebo obchodným partnerom a ostatné už nechajte na nás.

Vy ho potom už len vlastnoručne podpíšete a odošlete.

Vianočný pozdrav

Vzorka novoročenky zadarmo

Chcete sa vopred presvedčiť o kvalite vášho vianočného pozdravu alebo o tom, ako bude vyzerať? Jednoducho si objednajte zadarmo vzorku vášho budúceho vianočného pozdravu a overíte si to sami – prevedenie, farby, kvalitu tlače.

September je synonymom objednávania novoročeniek

Široká ponuka vianočných pozdravov pre vašich obchodných partnerov, blízkych alebo vzdialenú rodinu je pre vás už pripravená.

Stačí, keď ju roztvoríte, prezriete, a ak potrebujete s čímkoľvek poradiť, napíšte nám: pamas@pamas.sk alebo zatelefonujte:  +421 32 64 02 660.

Malá rada od nás: Zaznačte si do kalendára (najlepšie do Googlu), že september je každoročne tým najlepším mesiacom pre objednanie vašich novoročeniek v www.pamas.sk.

Vianočný pozdrav

Hovoria o nás

Nezávislé recenzie

Hodnotenie 5/5
Komunikácia je veľmi dobra a ochotná. Aj Vám poradia, ak si nie ste istý. Rýchle dodanie.
16. 04. 2024
Hodnotenie 5/5
Dobrý deň, konfigurácia oznámenia na stránke Pamas bola jednoduchá a sú krásne. Sme veľmi spokojní. Vrelo odporúčam. Ďakujem. ***
20. 04. 2024
Platobné možnosti
Možnosti dopravy