Svadobná pečiatka pre originalitu vašej svadby

Svadobná pečiatka je drobným a zaujímavým detailom, ktorý dodá originalitu vašim svadobným dekoráciám a spojí všetky prvky vašej svadby do komplexného celku. Tie najdôležitejšie veci predsa bývajú podpísané a potvrdené pečiatkou.

Dajte punc dôležitosti kroku a udalosti, pre ktorú ste sa spoločne rozhodli – vašej svadbe. Kde sa len pozriete bude jasné, že ide o váš veľký deň. Vaši hostia budú vnímať jednotu a symbiózu tohto dňa aj vďaka svadobnej pečiatke.

Ak práve rozmýšľate nad týmto detailom, v PAMAS-e sme jednoznačne na vašej strane.

Originalita pre vaše svadobné dekorácie

Naši klienti si obľúbili hlavne okrúhle svadobné pečiatky s priemerom 40mm. Ak preferujete obdĺžnikový tvar, aj takéto pečiatky vám radi vyrobíme. Samozrejmosťou sú farbiace podušky, pričom okrem klasickej čiernej si môžete vybrať  aj modrú, červenú, zelenú alebo hnedú farbu. Farbu vašej svadobnej pečiatky si vhodne zladíte so svadobnou výzdobou a ďalšími detailmi svadby.

Každá svadobná pečiatka od nás má elegantný drevený držiak.

Pre informáciu, svadobné pečiatky vyrábame 2 základnými metódami. Prvá metóda predstavuje náročnejší proces výroby z tekutého polyméru. Jednoduchším a modernejším spôsobom je výroba laserom zo špeciálnej gumy, na ktorej sa vypália písmenká.

svadobné pečiatky

Každý detail sa počíta

Svadobnou pečiatkou môžete označiť už obálku s vaším svadobným oznámením. Môžete s nimi dotvoriť zasadací poriadok, označenie stolov a menovky na svadobné stoly. Opečiatkovať slávnostné svadobné menu, servítky na svadobný stôl alebo označiť fľaše so svadobným nápojom.

Svadobná kniha hostí môže byť taktiež označená svadobnou pečiatkou. Škatule so svadobnou nádielkou, darčeky pre svadobných hostí, svadobné poďakovanie alebo fotografie zo svadby, ktoré pošlete vašim najbližším, sú ďalšími možnosťami použitia svadobnej pečiatky. Určite máte už aj vy svoj nápad, ako ju použiť.

Jednoducho „buchnete“ vašu spoločnú pečiatku a všetkým bude jasné, o koho a o aký výnimočný deň ide. A to nielen pred svadbou, ale aj v čase, keď si budete pripomínať ďalšie výročie vášho špeciálneho dňa.

svadobné pečiatky

Jedinečná svadba je v detailoch

Ak patríte k tým, ktorých predstava svadby sa spája práve s vytvorením dojmu celistvosti a komplexnosti, radi vám vyrobíme svadobné oznámenia, menovky, svadobné menu, svadobné etikety na fľaše, svadobnú knihu hostí alebo svadobný zasadací poriadok, ktoré budú krásne korešpondovať so všetkými svadobnými detailmi a potvrdia, že vaši hostia sú na tej správnej a jedinečnej svadbe.

Naše produkty = vaša svadobná voľba

Prezrite si ponuku svadobných pečiatok a vyberte si tú, ktorá najviac podčiarkne originalitu vašej svadby. Ak máte otázky, určite nám napíšte: pamas@pamas.sk alebo zatelefonujte: 032/640 26 60.

Chcete si naplniť vašu predstavu o detailoch, ktoré spoja svadobný deň do nezabudnuteľného celku? Radi vám predstavíme naše produkty a spoločne ich pre vás pripravíme.

Hovoria o nás

Nezávislé recenzie

Hodnotenie 5/5
Komunikácia je veľmi dobra a ochotná. Aj Vám poradia, ak si nie ste istý. Rýchle dodanie.
16. 04. 2024
Hodnotenie 5/5
Dobrý deň, konfigurácia oznámenia na stránke Pamas bola jednoduchá a sú krásne. Sme veľmi spokojní. Vrelo odporúčam. Ďakujem. ***
20. 04. 2024
Platobné možnosti
Možnosti dopravy