Svadobné trendy 2020/2021

Rozhodli ste sa pre svadbu na jeseň 2020 alebo jar 2021? Vyberáte si svadobné oznámenia a zvažujete aký štýľ si zvoliť? Napriek tejto neobvyklej dobe dizajnéri firmy Pamas pracujú na nových kolekciách svadobných oznámení . Prinášame Vám výber, ktorý nás zaujal.

Oznámte svoj veľký deň rodine a priateľom

Už počujete v diaľke svadobné zvony, ktoré oznámia váš veľký deň? Vysnívaný, naplánovaný v každom momente, prepracovaný do posledného detailu. Prvé myšlienky určite povedú k tomu, ako oznámiť  svadobný deň rodine a priateľom, teda k svadobným oznámeniam.

Máte už plánovací svadobný kalendár a začínate vpisovať jednu požiadavku za druhou, aby všetky prípravné aktivity vytvorili neopakovateľný deň plný radosti a lásky. Alebo si len tak spisujete, čo všetko bude potrebné vybaviť, zariadiť a dohodnúť. Lebo tú predstavu už máte a prišiel čas, dať Vašim predstavám jasné kontúry, tvary a farby.

Predstavte si, ako vaši príbuzní a kamaráti otvoria obálku a vytiahnu malú kartičku s oznamom, čo zmení váš život. Ako im chcete ten odkaz odovzdať? Aké svadobné oznámenie to má byť? Najkrajšie! Najkrajšie svadobné oznámenie v kvalitnej tlači –  to je synonymum našej práce v Pamas-e.

Najkrajšie svadobné oznámenia pre váš najkrajší deň

Veríme, že chcete, aby vaše svadobné oznámenie bolo skutočne vaše – odzrkadľovalo a šírilo úžasnú správu všetkým – že vy si poviete svoje „áno“, že vy sa budete brať, že už od toho dňa budete „my“.

Pokojne príďte alebo kliknite na on-line editor, povedzte nám vaše predstavy a my ich pretavíme do kartičky, ktorá ponesie vašu srdečnú pozvánku.

Ešte predtým, ako k nám zájdete, nechajte sa inšpirovať niekoľkými novinkami pre svadobnú sezónu 2020/2021 z dielne našich dvorných dizajnérov, ktorí neustále pracujú na nových námetoch. Ich hlavným cieľom je naplniť  vaše priania o dokonalom svadobnom oznámení a pomôcť vám vybrať si z veľkej škály to pravé svadobné oznámenie.

Možno ho bude vyberať nevesta, možno ho budete vyberať spolu, milí snúbenci, možno si necháte poradiť. A budeme veľmi radi, keď vám ho pripravíme my v Pamas-e.

Novinky v svadobných oznámeniach 2020/2021

Máte predstavu o svadbe, čo sa bude hrdiť prívlastkom „luxusná“? Potom sa určite pozrite na naše svadobné oznámenie natlačené zlatou raziacou fóliou na hrubom transparentnom papieri. Toto svadobné oznámenie vyšle jasný signál originality s nádychom luxusu.

Záleží vám na každom detaile a vaše predstava sa blíži k maximálne prepracovanému svadobnému oznámeniu? Prezrite si laserom vyrezávané svadobné oznámenie kombinované s glitrovým papierom. Iniciálky vašich mien na vrchnej časti oznámenia budú tým najdôležitejším detailom, čo podtrhne celkový dokonalý efekt oznámenia.

Nám sa veľmi páči novinka natlačená zlatou raziacou fóliou na hrubom transparentnom papieri . Oznámenie pôsobí veľmi netradične a luxusne.

svadobná novinka

Dávate prednosť otváracím svadobným oznámeniam? Ste otvorení netradičným symbolom na svadobnom oznámení? Bude sa vaša svadba niesť v znamení prírody? Je isté, že vašu pozornosť pritiahne otváracie svadobné oznámenie v tvare košatého stromu so srdiečkom v kombinácii 2 odtieňov papiera prírodnej farby vytvárajúcich obraz hojnosti a lásky.  Ak máte radšej viac prepracované produkty, potom by Vás mohlo očariť laserom vyrezávané svadobné oznámenie kombinované s glitrovým papierom. Na vrchu budú natlačené Vaše iniciálky.

svadobná novinka

Pre tých, ktorí obľubujú  otváracie svadobné oznámenia, tak Vás určite zaujme svadobné oznámenie v tvare stromu so srdiečkom.

svadobná novinka

Za skutočný klenot našich svadobných oznámení považujeme oznámenia z Rose Gold papiera, ktorých precíznosť potvrdzuje jemné vyrezávanie  lasom (poznámka: tu má byť aj laserom).  Tieto oznámenia sú previazané mašličkou, ktorá vytvára ilúziu tajomstva, čo v sebe skrýva a pobáda adresáta k jeho rýchlemu otvoreniu a odhaleniu tajomstva. Mašličku na našom oznámení však nie je potrebné rozviazať. Stačí, keď vysuniete vnútorný perleťový papier a správu si prečítate. Nečakaný efekt, však? K oznámeniu je možné objednať celú kolekciu.

svadobná novinka

svadobná novinka

 

Jedinečná svadba je v detailoch

Ak patríte k tým, ktorých predstava svadby sa spája s vytvorením dojmu celistvosti a komplexnosti, radi vám vyrobíme menovky, svadobné menu, svadobné etikety na fľaše alebo svadobný zasadací poriadok, ktoré budú krásne korešpondovať so svadobným oznámením a potvrdia, že vaši hostia sú na tej správnej a jedinečnej svadbe.

Svadobná kniha hostí so zlatou potlačou, ktorú prezentujeme pre vás ako ďalšiu novinku svadobnej sezóny 2020/2021, vám bude pripomínať vašu svadbu vďaka autentickým odkazom a myšlienkam ľudí, s ktorými ste strávili tento najkrajší deň.

Naše svadobné oznámenia = vaša svadobná voľba

Chcete si naplniť vašu predstavu o svadobnom oznámení alebo ďalších doplnkoch pre váš svadobný deň? Radi vám predstavíme naš

e produkty a spoločne pripravíme vaše svadobné oznámenie.

Určite nám napíšte: pamas@pamas.sk alebo zatelefonujte: 032/640 26 60 a prezrite si on-line editor.

Najkrajšie svadobné oznámenia pre váš najkrajší deň.

Ku svadobným oznámeniam je možné objednať aj ďalšie produkty ako sú menovky, menu, etikety na fľaše, či zasadací poriadok. Novinkou je svadobná kniha so zlatou tlačou.

 

Hovoria o nás

Nezávislé recenzie

Hodnotenie 5/5
Som veľmi spokojná . Pozvánky na moje okrúhliny sú krásne . Jednoduché objednanie, rýchle dodanie , veľmi dobrá kvalita. Môžem každému vrele doporučiť.
25. 04. 2024
Hodnotenie 5/5
Super ochota a spoľahlivosť.
14. 05. 2024
Platobné možnosti
Možnosti dopravy