Technológia a kvalita tlače na prvom mieste pre Vaše novoročenky

Technológia výroby a spokojnosť klientov s vyhotovením vianočného pozdravu priamo úmerne súvisí. Preto je kvalita tlače jedným zo základným parametrov pre posúdenie kvalitného a krásneho pozdravu, ktorý zodpovie vysokým nárokom klientov.

Otázky a referencie našich klientov typu: „Aký je to papier? Tak to zlaté písmo, to chcem mať aj ja. Detaily týchto výrezov sú naozaj presné. Toto je presne taký pozdrav, ako som si predstavoval. Krásna a precízna práca.“ – vyjadrujú, že klienti chcú vedieť a sú radi informovaní aj o tom, ako to v našej výrobnej „kuchyni“ vyzerá a čo zaručí kvalitu pozdravov.

Technológie sú jednoznačne zárukou kvality. Zistíte to nielen pri ich vnímaní okom, ale aj pri ich skúmaní hmatom. Aby sa vaša predstava o pozdrave zhodovala s reálnym zážitkom, keď si ho
prvýkrát zoberiete do rúk a budete ho čítať, je potrebné zvoliť najlepšiu technológiu tlače.

 

Vianočný pozdrav

Najkrajšie pozdravy (vianočné aj svadobné) si vyžadujú výnimočné technológie

S výrobou pozdravov máme v PAMAS-e viac ako 25-ročné skúsenosti a ich kvalita spočíva v technológiách.

Každý rok pripravujeme novú kolekciu pozdravov, kde aplikujeme aktuálne trendy a módne smery. Naši dizajnéri spolupracujú pri vývoji produktov s výrobným oddelením, aby sme dosiahli ideálnu symbiózu farebných kompozícií, použitých materiálov a vhodných technológií pre ten najkrajší vianočný pozdrav.

Či to bude digitálna tlač, ražba fóliou, slepotlač, termografia, reliéfna ražba alebo laserový výsek, to závisí od samotného prevedenia a výzoru navrhnutého pozdravu.

Ako príklad uvádzame digitálnu tlač, ktorá sa používa najčastejšie. Je vhodná pre väčšinu druhov papiera a plnofarebnú tlač. Medzi najmodernejšie a najnovšie technológie schopné rýchlo zmeniť grafiku a vyrezať aj najmenšie detaily, patrí laserový výsek. Dokážeme pomocou neho gravírovať a rezať do rôznych materiálov, ako napríklad papier, guma, umelá hmota, ale aj drevo a kameň.

Určite vás bude zaujímať, čím sa jednotlivé typy tlače odlišujú. Pozrite si tieto informácie ešte predtým, ako si objednáte váš pozdrav a zoznámte sa s jednotlivými typmi. Zistíte, prečo a ktorá bude tá najlepšia pre váš pozdrav.

Stojíme si za vyššou cenou pozdravov, ktorá súvisí s náročnejším a nákladnejším spôsobom výroby. V závere si uvedomíte, že váš konečný produkt plne korešponduje s grafickým návrhom (alebo ho aj prevyšuje). Vďaka výnimočnej a kvalitnej technológii.

Samozrejme, celú túto časť môžete preskočiť a rovno nám povedať vaše predstavy. O tom, akým spôsobom sa bude výroba pozdravu realizovať, jednoducho necháte plne v našej odbornej kompetencii.

Vzorka zadarmo

Chcete sa vopred presvedčiť o tom, ako bude váš vianočný pozdrav vyzerať? Jednoducho si objednajte zadarmo vzorku vášho budúceho vianočného pozdravu a overíte si to sami – prevedenie, farby, kvalitu tlače.

novoročenky

Objednajte si pozdravy vysokej kvality

Široká ponuka vianočných pozdravov pre vašich blízkych, vzdialenú rodinu alebo obchodných partnerov, je pre vás už pripravená.

Stačí, keď ju roztvoríte, prezriete, a ak potrebujete s čímkoľvek poradiť, napíšte nám: pamas@pamas.sk alebo zatelefonujte:  +421 32 64 02 660.

Do pozornosti vám dávame aj ďalšie produkty, ktoré súvisia s najkrajšími dňami v našich životoch – najkrajšie svadobné oznámenia, menovky, knihy hostí, pečiatky, oznamy o narodení dieťaťa alebo pozvánky na oslavu. Pozrite si našu ponuku.

Rozhodnite sa ešte dnes a objednajte si vaše pozdravy, ktoré spĺňajú vysoké nároky na technológie a kvalitu tlače.

Hovoria o nás

Nezávislé recenzie

Hodnotenie 5/5
Komunikácia je veľmi dobra a ochotná. Aj Vám poradia, ak si nie ste istý. Rýchle dodanie.
16. 04. 2024
Hodnotenie 5/5
Dobrý deň, konfigurácia oznámenia na stránke Pamas bola jednoduchá a sú krásne. Sme veľmi spokojní. Vrelo odporúčam. Ďakujem. ***
20. 04. 2024
Platobné možnosti
Možnosti dopravy