Vaša prvá spoločná kniha

Čoho si užijete na svadbe plnými dúškami? Čo sa najviac prejaví na svadbe? Čo sa na svadbe nedá ovládnuť, aj keď máme za sebou kopec školení o asertivite?

Svadba ako synonymum veľkých emócií 

Čoho si užijete na svadbe plnými dúškami? Čo sa najviac prejaví na svadbe? Čo sa na svadbe nedá ovládnuť, aj keď máme za sebou kopec školení o asertivite?

Emócie, emócie, emócie. A to o nich radšej pomlčíme počas obdobia, keď svoj veľký deň pripravujete.

Svadba je synonymom obrovských emócií. Svadobný deň môže byť precízne naplánovaný do poslednej minúty a všetky časti zapadať do seba ako dieliky puzzle. Ale čo sa týka emócií? Tie  jednoducho nenaplánujete. Sú nezastaviteľné, neopakovateľné, nádherné.

Ako ich zachováte aj na obdobie po svadbe? Jeden tip tu je – svadobná kniha hostí.

Kniha autentických zážitkov a emócií

Svadobnú knihu hostí si predstavte ako album plný autentických zážitkov. Toho, čo vaši hostia prežívajú spolu s vami na vašej svadbe a vy nemáte časopriestor, aby vám o nich práve v danom momente povedali. Ale oni môžu. Môžu vám zanechať krátku správu plnú pocitov práve vo svadobnej knihe hostí.

Využite chvíľu, keď si budú chcieť oddýchnuť od fotografovania, od bujarej zábavy  na parkete alebo ďalšieho chodu neodolateľného svadobného menu či svadobných koláčikov. Môže to byť práve ten bod, pri ktorom sa budú vaše rodiny zbližovať a vymieňať si prvotné aha momenty z tejto svadby, či spomienky zo svojich svadieb.

kniha hostí

Naše svadobné knihy

Svadobnú knihu hostí so zlatou potlačou, ktorú prezentujeme pre vás ako ďalšiu novinku svadobnej sezóny 2020/2021 sa vyrába v 2 rozmeroch. Kniha poskytuje dostatočný priestor pre prispievateľov, keďže obsahuje až 100 strán.

Decentné prevedenie v bielej farbe dostáva vďaka zlatému textu na obálke ten správny nádych noblesy. Vyberte si text, ktorý má byť na prednej strane  a vyrobte si svoju prvú spoločnú knihu.

Dajte vašim hosťom priestor pre vyjadrenie svojich emócií, ktoré spolu s vami počas vášho svadobného dňa zažili. Nech vám sami napíšu, čo bolo to neopakovateľné, krásne, dych vyrážajúce alebo slzy tisnúce počas vášho dňa.

Objednajte si našu svadobnú knihu hostí a doprajte si spomienky na vašu svadbu vďaka odkazom a myšlienkam ľudí, s ktorými ste strávili tento najkrajší deň.

Jedinečná svadba je v detailoch

Ak patríte k tým, ktorých predstava svadby sa spája s vytvorením dojmu celistvosti a komplexnosti, radi vám vyrobíme svadobné oznámenia, menovky, svadobné menu, svadobné etikety na fľaše alebo svadobný zasadací poriadok, ktoré budú krásne korešpondovať so svadobným oznámením a potvrdia, že vaši hostia sú na tej správnej a jedinečnej svadbe.

 

kniha hostí

Naše produkty = vaša svadobná voľba

Chcete si naplniť vašu predstavu o detailoch, ktoré spoja svadobný deň do nezabudnuteľného celku? Radi vám predstavíme naše tlačové produkty a spoločne ich pre vás pripravíme.

Určite nám napíšte: pamas@pamas.sk alebo zatelefonujte: 032/640 26 60 a prezrite si on-line editor.

Najkrajšie svadobné oznámenia pre váš najkrajší deň.

Hovoria o nás

Nezávislé recenzie

Hodnotenie 5/5
Komunikácia je veľmi dobra a ochotná. Aj Vám poradia, ak si nie ste istý. Rýchle dodanie.
16. 04. 2024
Hodnotenie 5/5
Dobrý deň, konfigurácia oznámenia na stránke Pamas bola jednoduchá a sú krásne. Sme veľmi spokojní. Vrelo odporúčam. Ďakujem. ***
20. 04. 2024
Platobné možnosti
Možnosti dopravy